Banner main
  • Vaši vyplněnou poptávku ihned zašleme odpovídajícím firmám
  • telefonicky kontaktujeme ověřené firmy z Vašeho regionu
  • Vy už si jen vyberete nejlepší nabídku

MUDr. Vladimíra Kohoutová

HACCP, zdravotní bezpečnost potravin, analýza nebezpečí a kritických kontrolních bodů, Plzeň

V oblasti HACCP pracuji již od roku 1999. HACCP je soubor preventivních opatření, které slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností související s výrobou, zpracováním skladováním manipulací přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Vyhněte se komplikacím a nepříjemným kontrolám ve Vašem provozu, svěřte zavedení systému HACCP i proškolení svých zaměstnanců do rukou profesionála a neváhejte mě kontaktovat.

Naše služby:

  • vypracování příruček HACCP (kritických bodů) pro potravinářské provozovny
  • vypracování sanitačního a provozního řádu (nedílnou součást dokumentace k HACCP)
  • provádění vnitřních (interních) auditů HACCP - jedná se o nezávislé hodnocení funkčnosti a spolehlivosti zavedeného systému
  • školení a poradenství v dané oblasti - kde získáte důležité informace o zásadách správné výrobní a hygienické praxe podle platné národní i evropské legislativy
  • interní audity HACCP (jednorázové i pravidelné)

SLUŽBY V OBLASTI HACCP A CERTIFIKACÍ

Firma působí v regionech...